kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 




 
 

Stylowe baleriny nieodmiennie modne
2011/4/19 12:30:00

Powrót wiecznie młodych i aktualnych lat 70. na tegoroczne wybiegi - baleriny o klasycznym fasonie i żywych barwach idealnie uzupełnią Twoją kolekcję vintage lub wzbogacą nowoczesne zestawy. W tym roku baleriny to jeden z „must have" w wiosennej szafie.

Wygodne, bezpretensjonalne, pasujące niemal do wszystkiego - zależnie od stylu można je zestawić z elegancką sukienką i z dżinsami. A na dodatek łatwo się je zakłada. Nic dziwnego, że baleriny są tak popularne. W tym sezonie dostrzegli je także projektanci i „sprowadzili modelki na ziemię", pokazując w swoich kolekcjach, że płaski obcas może być sexi.

Urok balerinek tkwi w ich bezpretensjonalności i elastyczności w kreowaniu wizerunku z ich udziałem. Tegoroczne hity mają żywe kolory nawiązujące do szalonych lat 70. i ozdoby w kształcie kokardek, jednak zachowują swoistą prostotę, wpisującą się w aktualne trendy. Pasują idealnie do wiosennych kreacji, są też dobrym rozwiązaniem na lato - dla pań, które nie chcą lub nie mogą pokazywać odkrytych stóp.

fot. Lidl
Fot. Lidl


Warto poszukać balerin w sklepach obuwniczych ale także w hipermarketach i dyskontach. W polskich placówkach pojawił się ogromny wybór tych butów - zarówno „dorosłych" jak i dziewczęcych, z powodzeniem zastępujących niewygodne lakierki przy „wyjściowych" strojach. Szeroka gama kolorystyczna i niska cena to kolejne atuty tego wdzięcznego obuwia - może w naszych szafach zagości więcej niż jedna para?

fot. Lidlfot. Lidl
Fot. Lidl



()


 
 

WyslijPowiadom znajomego DrukujWersja do druku LinkDodaj link Kanal RSSKanal RSS

Zainteresował Cię ten artykuł? Przeczytaj podobne. Kliknij i wybierz temat: baleriny, lata 70, moda, obuwie


 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»